In fiecare moment avem de facut o alegere

Timpurile pe care le traim sunt surprinzatoare si neasteptate. Provocarile coplesesc unii oameni, altii inca nu inteleg ca fac parte din ” filmul asta”… inca.  Alegerile pe care le facem fiecare,  in fiecare moment ne influienteaza major. Aici ma voi referi la ce  alege fiecare sa ii dea mintii sale.

In general traim intr-o lume bazata pe frica.  Acum destul mult .

Observa-te si vezi ce ii dai mintii tale ? Seara inainte de somn, ce informatii ii dai? Stirile tv sau pe net, griji si frici? Inainte de somn mintea subconstienta este deschisa la sugestii. SI ACOLO ESTI SI TU?  Sau nu.. tu ce zici?  Esti acolo sau esti absent? Lasi sa vina orice fara nici o constienta de sine?

Sunt milioane de oameni care dau mintii subconstiente cate ceva. In felul acesta se creeaza un camp de emisii electromagnetice . Fiecare din noi se aliniaza la acele emisii asemanatoare cu cele proprii , care apoi cresc in intensitate.

Sa recapitulam : Observa-te ce ii dai mintii tale? Constientizeaza ca asta se aliniaza la un camp mai mare  si apoi creste in intensitate. Este ceea ce vrei sa creezi ? Sau iti programezi mintea subconstienta cu ceea ce nu vrei  , cu informatii despre cat de groaznic este momentul?

Pe ce iti focalizezi atentia ? Acolo unde este atentia este si energia.

Totul este energie. Corpul fizic este , gandurile sunt forme de energie, emotiile si sentimentele de asemenea. Corpul urmeaza constiinta. Pe masura ce constiinta evolueaza,  intra in contact cu energii din ce in ce mai puternice. Corpul devine mai puternic. Omul devine mai echilibrat.

Cum evolueaza constiinta? Prin frica? Bineinteles ca nu.

Stirile le folosesti pentru a fi informat  . Atat.” Cand nu poti controla ceea ce se intampla , provoaca-te pe tine insuti sa controlezi modul in care raspunzi la ceea ce se intampla.
Ca acolo este puterea ta ! ”

Nu permite opiniilor nimanui sa te influienteze atat de mult incat mintea ta sa functioneze pe pilot automat, programat. Nu permite ca ceea ce este scris pe net , sau ce spune altcineva ca este posibil sau ca nu este posibil pentru tine. TU SI NUMAI TU ESTI SUBIECTUL CARE IMPACTEAZA DORINTA SINCERA DIN INIMA TA. Nu permite nimanui sa iti distraga atentia de la ceea ce vrei sa fii , sa alegi sa faci in fiecare moment.

Poate vrei sa fii in liniste cu tine insuti. Poate vrei sa te cunosti si sa iti cunosti potentialul. Poate vrei sa te imaginezi in linia temporala in care esti perfect sanatos, intr-o lume sigura  in care te bucuri cu cei dragi de tot ce ai creat prin intentie si determinare. Depune efortul minim pentru a realiza cat de puternica este imaginatia ta si pentru a-ti asuma sentimentul a ceea ce vrei ca si cum ar fi deja realiatea ta.  Ce te costa sa iti petreci timpul inainte de a intra in somn , gandindu-te la ceea ce vrei?

Inainte de a intra in somn treci in revista lucrurile din viata ta pe care le vrei ; umple-ti mintea cu ele , traieste sentimentul ca deja le ai.   Daca iti pui intrebarile :” Cum m-as simti eu daca s-ar realiza ceea ce imi doresc? Cum as impacta eu pe ceilalati? Ce emit eu campul colectiv?  Cum m-as simti eu daca ceea ce imi place sa atrag si sa creez ar fi deja implinit?” Fii recunoscator pentru ce ai . Simte iubire pentru tine si pentru viata ta. Raspunsul la aceste intrebari creeaza un sentiment. Acesta  este de fapt cel care va monopoliza si va mobiliza atentia ta in timp ce dormi.

De ce sa pierzi timpul cu ceea ce nu vrei? Cand il poti folosi pentru ceea ce vrei?   Astfel te impiedici sa folosesti momentul  pentru a exprima acea inteligenta din interiorul tau, nelasand-o sa se manifeste.  Nu mai zic ca timp de 6-8 ore cat dormi , iti imbibi mintea ta subconstienta cu ceea ce nu vrei.

Ceea ce este inofensiv – este sa pui in mintea ta subcontienta toate acele lucruri pe care le-ai revizuit  ( ceea ce iti doresti cu adevarat ).

Cum ar fi daca am gandi si actiona cat mai multi oameni asa?

Fiecare ne schimbam perspectiva din care privim situatia si viata.  Se schimba perceptiile. Se schimba emotiile. Influientam starea de functionare a corpului, astfel experimentam cresteri de vibratii care duc la cresterea increderii in puterea personala, la  imbunatatirea sanatatii la toate nivelele : spiritual, mental, emotional si fizic. Asta emitem in interior si exterior.  Cu astfel de emisii ii influientam pe ceilalti.

Noi suntem energie. Totul este energie. Trebuie sa intelegem asta. Materia este influientata de energie.

Majoritatea oamenilor … din pacate … nu sunt dispusi sa faca asta.

Intreaba-te pe tine cititorule: eu sunt dispus sa aduc ceva bun in lume , in mod constient?

Se simte natural si firesc pentru tine sa iti spui: ” eu am imunitatea optima” ” eu am tot ce imi este necesar” ” eu sunt un suflet curajos de am decis sa ma nasc in aceste timpuri” , etc.

Daca nu se simte natural … atunci problema este  cu programele din mintea subconstienta care se repeta: ” sunt in pericol”, ” sunt vulnerabil” ” traiesc intr-un mediu…” „ceilalti sunt vinovati”.

Aici este nevoie de reprogramare cu un nou sistem de credinte . Important este incepi sa o faci. Pana se simte natural si firesc. Chiar daca toti iti spun ca e greu, tu sa fii capabil sa iti spui tie insuti: „Da, eu ma simt natural : sa fiu sanatos… sa fii toate lucrurile pe care ti le-ai pus in imaginatia ta. Cand nu functioneaza, revizuieste-te inca o data. Observa-ti gandurile pe care le ai… de condamnare , de critica , judecata, vinovatie … fata de tine sau fata de altcineva. Prin astea tu blochezi sa se manifeste acele lucruri. Cand eliberezi acele sentimente faci loc noului.

Am scris asta si pentru mine si pentru cine rezoneaza cu aceste cuvinte.

Stiu ca este un moment in care este nevoie sa aplicam cu adevarat ceea ce stim, sa ne reamintim ca fiecare din noi este schimbarea din lume.

Sa fie de folos la cat mai multe persoane !

Pentru mai multe informatii ma gasiti :

email: nicoletaelenaserban@gmail.com

https://www.facebook.com/calatoriata/


Lasă un comentariu