Poate fiecare om sa-si creasca frecventa de vibratie?

Azi dimineata , asta am fost intrebata : „Pot eu sa imi ridic frecventa in toata aceasta agitatie in care traim cu totii? Aud si citesc asta peste tot , insa ma tot intreb , oare pot s-o fac cand viata mea este data peste cap ?

Doar pentru faptul ca s-a ivit aceasta intrebare, inseamna ca cine a rostit-o este intr-un moment de constientizare a propriei schimbari.

Alte conversatii din ultima perioada au incluse urmatoarele:

Suntem bombardati cu stiri care mai de care; lucrul de acasa imi ocupa tot timpul, nu mai am timp pentru casa si familie, cu atat mai putin pentru mine; mai sunt si copiii care nu inteleg aceste reguli neobisnuite, am ajuns la limita rabdarii cu ei; in relatia cu sotul/ sotia ies scantei; banii ajung greu de la o luna la alta; sunt la limita pierderii locului de munca; am rams fara job; am inchis firma; etc.

Despre astfel de situatii auzim cu totii , nu este vorba doar de un caz izolat, iar dupa cum observam cu ochiul liber provocarile cu care ne confruntam sunt destul de serioase , poate cum nu au mai fost in timpurile pe care noi le cunoastem si probabil ca nu vor inceta maine. Provocari pe care le experimentam intr-un fel sau altul fiecare dintre noi, oriunde ne-am afla pe Planeta.

Diferenta este data doar de modul in care fiecare in parte , raspunde la acestea. Dupa cum am vazut cu totii , cel mai repede raspunsul a fost intrarea in frica si in pierderea sperantei . Totusi vorbim de cresterea vibratiei . Dupa cum stim, frica are o frecventa vibratorie joasa. Este necesar sa trecem dincolo de ea, facand apel la puterea care este in noi si la discernamantul nostru.

Stim ca unele lucruri le putem schimba , altele nu. De aceea schimba ceea ce poti si accepta ceea ce nu poti schimba.

Imi place sa imi amintesc de intelepciunea oamenilor care au avut impact asupra multor generatii si de aceea scriu aici o rugaciune la care sa reflectam :

„Doamne, dă-mi puterea să schimb ceea ce poate fi schimbat,răbdarea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat și înțelepciunea de-a distinge între cele două.”

 (Marcus Aurelius, imparat roman, 121d.H – 180 d.H.

Referitor la schimbare , stim ca pe nimeni altcineva nu putem schimba daca vrem noi, insa cel mai important dintre toti , pe care poti sa-l schimbi esti tu. De asemenea nimeni din exterior nu te poate determina s-o faci, decat tu insuti printr-o constientizare interioara si prin hotararea pe care tu singur o iei , care poate fi chiar in mijlocul celor mai dificile momente.

Sunt multe cai , sunt multe feluri , as zice atatea cate persoane exista pe Pamant. Insa de la cateva puncte comune au plecat multi din cei care au decis ca a venit momentul pentru a raspunde in mod diferit .

Poate sa iti petreci timpul altfel.

Nu este o noutate ca stirile de pe canele TV sunt in mare parte facute , fix pentru a raspandi frica. Exista multe activitati din vietile oamenilor care consuma multa energie . Sa le spunem STOP , iar noi sa ne comutam pe un alt „canal”. Totul este facut din alegeri. Cum alegi sa gandesti? Cum alegi sa raspunzi? Cum alegi sa iti petreci timpul? etc.

Sa te ridici cand crezi ca nu o poti face, este tot o alegere. Pe ce iti focalizezi atentia , tine tot de tine.

A te plange , a te victimiza , a-ti rula zilnic in minte toate povestile trecutului, sau a-ti aminti ca esti mai mult decat atat, ca in tine este o forta pe care nu ai folosit-o , sa meditezi, sa faci cateva exercitii fizice, sa asculti o muzica linistitoare, sa faci ceva simplu si frumos pentru altcineva fara a avea vreo asteptare, sa te imprietenesti cu corpul tau, sa comunici cu acesta , sa-ti amintesti de curajul care este in tine., a fi recunoscator pentru lucruri simple pe care le ai…. tine de alegerile pe care le faci in fiecare moment.

Cum ne putem creste vibratia ? Amintindu-ne ca nu suntem atat de limitati cat sa ne identificam cu corpurile fizice si atat, ca nu suntem singuri. Ca nu suntem influientati de emisiile negative din jur, decat daca noi permitem sa vibram la aceleasi frecvente. Mai mult decat atat sa ne amintim ca fluxuri de energii de frecvente inalte vin din cosmos si au influiente asupra noastra. Doar sa fim constienti de ele , sa ne aliniem cu ele si sa le permitem sa lucreze in mod benefic cu noi.

Ce ne tine in frecventa scazuta? Multe programari, sisteme de credinte vechi, obiceiuri, modele, structuri , etichete , vechi.

Avem nevoie sa renuntam la tot ce este vechi si nu ne mai este de folos in cresterea personala. Cu cat ne agatam de ce era inainte , cu atat creste nivelul suferintei, vazand ca incet, incet , vechiul se dizolva.

Unde gasim puterea de a ne elibera de programari vechi? In interior, intrand adanc in interiorul fiintei , reconectandu-ne cu acea parte din noi care este acolo, cu sufletul, cu Divinitatea din noi.

Acolo gaseste fiecare propriul echilibru, puterea si intelepciunea, indiferent ce vine in viata.

Doar sa anunte fiecare cu glas tare , pentru sine , hotararea de a se schimba , astfel incat „scopul” sa ne auda. Hotarati in a ne reinventa la toate nivele fiintei: fizic, emotional, mental, spiritual. Cand fiecare este pregatit , apare si indrumare corespunaztoare.

Sa ne acordam timp in care sa fim observatori constienti ai propriilor experiente.

Sa mearga fiecare inainte cu incredere, fara a renunta la primele descurajari.

Detasarea de rezultat, ascultand ghidarea interioara , intr-o stare de spirit pozitiva , ne este de folos.

„Secretul schimbării este să vă concentrați toată energia, nu pe lupta cu vechiul, ci pe construirea noului”. Socrate.

Sa va fie de folos pentru o stare de bine !

Pentru mai multe informatii ma gasiti :

email: nicoletaelenaserban@gmail.com

https://www.facebook.com/calatoriata/

Pentru consiliere ne intalnim pe Zoom.


Lasă un comentariu